Versterk een dreamteam.

We zijn gefascineerd door 3D technologie en de positieve impact die we kunnen hebben op de wereld. Orthesen hebben enorme impact op het leven van mensen. It zorgt ervoor dat weer kunnen werken, en de dingen kunnen doen die ze het liefste doen – sport, piano spelen, reizen. We geven meer kleur aan hun leven.

Manometric verandert orthesen en prothesen van een noodzakelijk kwaad tot producten die mensen heerlijk vinden om te dragen. We hebben een eigen 3D arm scanner gebouwd, zeer innovatieve brace ontwerpen en automatiseer-software. En er komt nog veel meer aan.

We geloven in de kracht van een multi-disciplinaire aanpak. Geweldige producten zouden design, engineering en software perfect moeten integreren. Dat is de reden dat we nieuwsgierigheid, ondernemerschap en samenwerking enorm waarderen.

We bieden een unieke kans om ons diverse team van designers, engineers en onderzoekers te versterken. We werken in een brand-new kantoor in Den Haag – een unieke plek die professionele patient care, een state-of-the-art R&D faciliteit en een moderne workshop waar we alles kunnen 3D printen wat je kan bedenken.

Vacatures.

Wij zijn klaar om wereldwijd uit te breiden. Durf je op deze rit mee te gaan?