Orthopedische zorg
samen vorm geven.

Multidisciplinair en met partners.

Een multidisciplinair team van experts.

Onze medische experts hebben een ervaring van 20+ jaar.

Onze zeer ervaren orthopedisch technologen hebben spreekuren verspreid door Nederland. En ze blijven hun expertise constant verbeteren.

De nieuwste innovaties – in-house ontwikkeld.

Met orthopedisch technologen, mechanical engineers, software engineers en operatie- & communicatiespecialisten willen we de zorgervaring van de toekomst creëeren.

We verbeteren elke dag.

Met behulp van Artificial Intelligence leren we van elke orthese. Hoe meer orthesen we maken, hoe sneller ze verbeteren. Van experience-based, naar evidence-based werken.

Samen komen we verder.

“Een patiënt specifieke brace van Manometric op basis van een handscan is niet te evenaren.”

Dr. Kraan werkt samen met Manometric aan innovatieve orthopedische oplossingen. Omdat die braces zo lang meegaan, worden sommige operaties overbodig of worden ze uitgesteld. De kosten voor de hele maatschappij zijn hierdoor lager. En de levenskwaliteit die cliënten ervaren wordt verhoogd.

Dr. Gerald Kraan

Orthopedisch handchirurg

“Doordat Manometric aanwezig is op de afdeling worden patiënten sneller geholpen, op dezelfde plek én houden we de regie.”

Sinds Dr. Assa Braakenburg in 2008 begon op de afdeling plastische chirurgie aan het Antonius ziekenhuis Nieuwegein, is de afdeling uitgegroeid tot een echt handcentrum. Met de komst van Manometric kunnen patiënten nu ook direct geholpen worden met een duurzame spalk of splint. Door de korte lijntjes kunnen patiënten vaak beter en sneller worden geholpen wat de patiënttevredenheid vergroot.

Drs. Assa Braakenburg

Orthopedisch handchirurg

“De patiënten waarderen het dat ze meteen bij jullie terecht kunnen.”

Dr Jacquet heeft een topklinisch hand- en polscentrum opgezet waar steeds vaker de hele ingewikkelde gevallen samen behandeld worden. En in nauwe samenwerking met Manometric kan nu direct een brace of splint gemaakt worden.

Dr. J.B. Jacquet

Plastisch chirurg gespecialiseerd in hand- en polschirurgie